Automated Material Handling Systems | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

Automated Material Handling Systems

intelligent REL Custom Equipment

REL designar och bygger elektromekanisk automationsutrustning till våra kunders krävande specifikationer. REL-anpassad utrustning används i befintliga materialhanteringssystem för att öka körtidens effektivitet som fristående styrda moduler eller som totala materialhanteringssystem som överför material mellan REL-moduler och annan anläggningsutrustning för att bilda ett komplett styrt materialhanterings- eller bearbetningssystem.

REL har installerat fristående moduler och har ersatt hela sektioner av växter. Den robusta karaktären hos REL: s intelligenta utrustning gör att flexibiliteten kan släppas på plats i en befintlig linje och kommunicera med andra anläggningsutrustning och överblickssystem. Detta möjliggör en sömlös övergång av produkten mellan äldre utrustning och ny REL-utrustning.

Klicka på bilderna nedan för att lära dig mer om vår utrustning!

RELs utrustning fördel bygger på pålitlighet och repeterbarhet. Vi uppnår detta genom att designa i byggstenar med enkel, högt styrbar rörelse för att uppnå krävande materialmanipulation. Servokontrollerad rörelse är ofta ryggraden i RELs-utrustningen, eftersom positioneringskontrollen, tillförlitligheten, repeterbarheten och robustheten är oöverträffad, för att försäkra att utrustningen befinner sig i rätt läge för inkommande produkt.

REL-utrustning har varit i växter för över 10-år som behandlar över 10 miljoner fot av produkt per månad med minimalt underhåll.

Kontakta oss idag för att lära sig mer.
REL Inc.