Effektkurva | REL Inc.
EnglishFrenchGermanItalianPortugueseSpanishSwedish

effektkurva

REL Power Curve är en linjemodul som möjliggör effektiv riktningsändring av en processlinje. Detta 90 grad effektkurvan har utformats för att fungera utan användning av kantstöden. Användningen av modulerna i växter har gjort kunder att minimera kantskärning i nedströmsbearbetning eftersom hörnet skador på produkten inte existerar med effektkurvan riktning förändras transportutrustning.

REL Power Curve

PLC Controls & designkontrollpaneler

Ifpi (intelligenta Fluorescerande Penetrant Inspection) system och Irel utrustning är försedda med styrsystem som integreras i kundens kontrollerar systemet. Om anläggningen har en central DCS eller utrustningen måste styras lokalt, har REL en kontroll för programmet. REL kontroll konstruktörer ett kontrollsystem för att passa kundens behov. En PLC styr och övervakar varje modul eller station inom en IFPI linje eller ett Irel materielsystem. Den integrerade kontakten HMI terminal möjliggör ett helt system för att styras av en enda person.
REL utför även panel montering, testning, komplett systemdokumentation och installation. UL-listning av kompletta paneler finns också.

REL testar systemets funktionalitet internt innan riva ner och transport till din plats. Detta möjliggör en snabbare installation tid hos kunden, och gör det möjligt för mer värdefull träningstid för operatörer och underhållspersonal

Alla våra designer är: Pålitlig, exakt och logiskt.

Pålitlig: Vår utrustning är tillförlitlig, robust och meritlista av livslängden.
Exakt: Vår utrustning är utformad för att dina exakta specifikationer i dag, men är "Exakt Modifierbara" för de förändringar i morgon.
Logisk: Våra kontroller är utformade för att medge flexibilitet för ytterligare ingångar, utgångar och add-on funktioner som inte fångas i den initiala utbyggnaden av systemet.

Irel Custom Equipment
REL Inc.